Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Центр пробації інформує.

Дата: 13.10.2021 11:27
Кількість переглядів: 1182

14 жовтня – визначна дата, яка символізуєбагаті і славнітрадиціїукраїнського народу, уособлюємужність, героїзм, незламністьнаціонального духу оборонців на всіхетапахїїбагатовіковоїісторії.Цього дня  українці святкують одразу чотири свята: Свято Покрови Божої Матері;  День українського козацтва;  річницю створення Української повстанської армії (УПА) та День захисника України.

Тож, з нагоди цього свята вшановуючи наших Героїв, які віддали своє життя за Україну, дякуючи всім тим, хто повернувся і сьогодні захищає рідну землю на Сході нашої держави, та з метою популяризації літератури і висвітлення матеріалів про історичне минуле та героїчне сьогодення України, в Полтавському районному секторі №5 був проведений захід на тему:«Слава козацька». Клієнти пробації , переглянули відео ролик - «Слава козацька вічно жива»,  присвячений найбільш яскравим постатям Війська Запорізького, їх державній діяльності. «Гордість і душа держави, її надія і оберіг – це захисники України».

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь