A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення про передачу нерухомого майна в оренду

Дата: 08.10.2021 14:30
Кількість переглядів: 1061

ОГОЛОШЕННЯ про передачу нерухомого майна за адресою: вул. Незалежності, 111, смт. Машівка Полтавської області в оренду на аукціоні

Перейти на аукціон в системі Прозоро.Продажі за посиланням https://sale.uub.com.ua/auction/LLE001-UA-20211007-94687

І. Інформація про орендодавця та балансоутримувача:

Повне найменування і адреса орендодавця: Виконавчий комітет Машівської селищної ради, 36400, Полтавська обл., смт. Машівка, вул. Незалежності, 113;

 

І. Інформація про об’єкт оренди, що міститься в Переліку першого типу:

Місцезнаходження об’єкта: вул. Незалежності, 111, смт. Машівка Полтавської області;

Тип об’єкта: нерухоме майно;

Найменування та характеристика об’єкта оренди: частина громадської будівлі Адміністративної будівлі по вул.Незалежності, 111 смт.Машівка Полтавська область, кабінет № 18 загальною площею 8,2 кв.м., який знаходиться на першому поверсі даної будівлі, для розміщення офісу, терміном на 5 років.

Технічний стан об’єкта, інформація про потужність електромережі і забезпечення об’єкта комунікаціями: об’єкт перебуває в належному технічному стані, системи опалення, водопідведення, водовідведення та освітлення центральні без окремих лічильників;

Загальна площа об’єкта:8,2 кв.м

Балансова вартість об’єкта:47113,56 грн.

Рішення про проведення інвестиційного конкурсу або про включення об’єкта до переліку майна, що підлягає приватизації відсутні.

Об’єкт оренди не є пам’яткою культурної спадщини.

Інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг (якщо об’єкт оренди не має окремих особових рахунків, відкритих для нього відповідними постачальниками комунальних послуг): компенсація балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послуг здійснюється в порядку п.6.5 проекту договору, що додається.

ІІІ. Інформація про умови оренди об’єкта оренди:

Стартова орендна плата:471,14 грн.;

Стартова орендна плата для аукціону із зниженням стартової орендної плати: 235,57 грн.;

Стартова орендна плата для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій: 235,57 грн.;

Термін оренди:5 років

 Наявність рішення про затвердження додаткових умов оренди майна:відсутнє;

 Наявність згоди на здійснення поточного та/або капітального ремонту об’єкта оренди під час встановлення додаткової умови оренди щодо виконання конкретних видів ремонтних робіт (поточного та/або капітального ремонту), реконструкції або реставрації об’єкта оренди із зазначенням суми і строку: відсутня;

 Цільове призначення об’єкта оренди: для розміщення офісу.

 ІV. Інформація про аукціон:

 Аукціон проводиться відповідно до Порядку передачі оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

 Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами.

 Дата проведення аукціону: 28.10.2021 р.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжок часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону:10% від стартової орендної плати;

Розмір гарантійного внеску: 1396,05 грн;

Розмір гарантійного внеску для аукціону із зниженням стартової орендної плати: 1396,05 грн.;

 Розмір гарантійного внеску для аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій:1396,05 грн.

 Розмір реєстраційного внеску: 600,0 грн.

 Кількість кроків за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій:1 крок.

Період між аукціоном та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій :25 календарних днів з дати оприлюднення оголошення електронною торговою системою про передачу майна в оренду.

 V. Додаткова інформація:

 Контактні дані (номер телефону і адреса електронної пошти) працівника балансоутримувача/орендодавця, відповідального за ознайомлення заінтересованих осіб з об’єктом оренди, із зазначенням адреси, на яку протягом робочого часу такі особи можуть звертатися із заявами про ознайомлення з об’єктом, час і місце проведення огляду об’єкта: тел.  адреса електронної пошти: 

за додатковою інформацією звертатись у Виконавчий комітет Машівської селищної ради (39400, Полтавська обл., смт. Машівка, вул. Незалежності, 113),огляд об’єкту здійснюється за місцем його знаходження в попередньо узгоджений час протягом часу роботи служби з організації аукціону – робочі дні з 8.00 до 17.15 (в п'ятницю та передсвяткові дні з 8.00 до 16.00).

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними орендарями гарантійних та реєстраційних внесків:https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних внесків потенційних орендарів та проведення переможцями аукціонів розрахунків за орендовані об’єкти: https://sale.uub.com.ua/auction/LLE001-UA-20211007-94687

 Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання в алфавітному порядку на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

УВАГА: Потенційні орендарі повинні відповідати вимогам статті 4 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь