A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Всесвітній день боротьби з гепатитом

Дата: 28.07.2021 10:54
Кількість переглядів: 749

З нагоди святкування Всесвітнього дня боротьби з гепатитом, 28.07.2021 року начальником Машівського районного сектору філії Державної установи “Центр пробації” в Полтавській області Сніжаною Орищенко з клієнтами пробації проведено семінар «Профілактика соціально-небезпечних захворювань. Гепатити». Під час заходу мова йшла про вірусний гепатит -  це група дуже розповсюджених небезпечних захворювань, що вражають печінку людини.

Метою проведення заходу було підвищення обізнаності клієнтів пробації про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів, особливо групи В і С.

Під час спілкування з клієнтами пробації було обговорено основні шляхи передачі гепатитів та заходи їх профілактики, наголошено на необхідності кожному з громадян осмислити свою поведінку та вести здоровий спосіб життя. Наприкінці заходу присутні отримали буклети, які містять більш детальну інформацію, де саме можна звернутись для проходження безкоштовного обстеження.  

Начальник Машівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Сніжана ОРИЩЕНКО

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь