Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань. Пропонуємо долучитися до громадських слухань щодо обговорення обговорення проекту  Договору про співробітництво територіальних громад

Дата: 26.07.2021 15:14
Кількість переглядів: 740

На виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про співробітництво територіальних громад», Виконавчий комітет Машівської селищної ради повідомляє, що 06 серпня 2021 року о 16-00 год.

В залі засідань Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка будуть проводитися громадські слухання щодо обговорення проекту  Договору про співробітництво територіальних громад, а саме між Машівською селищною територіальною громадою та Михайлівською територіальною громадою у сфері охорони здоров’я, шляхом утворення суб’єктами співробітництва - Спільного комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги».

Громадське слухання ініційоване розпорядженням селищного голови від 22 липня 2021 року № 81 «Про громадське обговорення проекту договору про співробітництво».

Відповідальний за організацію, своєчасну і якісну підготовку та вирішення організаційно-технічних питань - організаційний комітет з проведення громадських слухань.

Жителі громади можуть отримати всю інформацію з приводу громадських слухань, а також ознайомитися з проектом договору в приміщенні  Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка або за номером телефону (05364)9-10-07.

Пропозиції та зауваження щодо предмету громадських слухань  приймаються Виконавчим комітетом Машівської селищної ради за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка. Строк подачі пропозицій та зауважень до 15-00 год. 05 серпня 2021р.

Пропозиції та зауваження мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів.

В разі виникнення додаткових запитань звертайтеся за адресою вул. Незалежності,113, смт.Машівка, або номером телефону (05364)9-10-07.

Фото без опису

Проект договру

 

 Селищний голова                                                 Сергій СИДОРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь