A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті генерального плану смт. Машівка Полтавського району Полтавської області

Дата: 15.07.2021 08:14
Кількість переглядів: 879

Розроблення проекту генерального плану смт. Машівка викликано потребою у впорядкуванні існуючих та виділенні нових територій для подальшого містобудівного та соціально-економічного розвитку населеного пункту.

 

 

Розробник – ФОП Педан С.В.

Для ознайомлення проект генерального плану смт. Машівка розміщено в приміщенні Машівської селищної ради  за адресою: вул. Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавського району та на сайті селищної ради за посиланням: https://mashivka-rada.gov.ua/. Підставою для подання пропозицій до генерального плану смт. Машівка є повідомлення про початок їх розгляду.

Пропозиції до генерального плану мають право подавати:

  1. повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території смт. Машівка;
  2. юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території Машівської селищної ради;
  3. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Машівської селищної ради;
  4. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  5. депутати місцевої ради.

Пропозиції, що містять обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом подаються для реєстрації з 17 липня 2021 року до 17 серпня 2021 за адресою: вул. Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавського району, (інформація за телефоном 05364-91-007).

Пропозиції, подані іншими особами, або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Організація розгляду пропозицій забезпечується працівниками Машівської селищної ради  спільно із розробником протягом місяця.

Заплановані інформаційні заходи:

  • 20 серпня  2021 року  о 10 год.  в приміщенні районного будинку культури  за адресою: вул. Незалежності, 111, смт. Машівка Полтавського району  – презентація проекту генерального плану;

 

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті генерального плану смт. Машівка Полтавського району Полтавської області

 

Машівська селищна рада повідомляє про розроблення проекту генерального плану смт. Машівка Полтавського району, що викликано потребою у впорядкуванні існуючих та виділенні нових територій для подальшого містобудівного та соціально-економічного розвитку населеного пункту.

Розробник – ФОП Педан С.В.

Для ознайомлення проект генерального плану смт. Машівка розміщено в приміщенні Машівської селищної ради  за адресою: вул. Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавського району та на сайті селищної ради за посиланням: https://mashivka-rada.gov.ua/.

Пропозиції, що містять обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом подаються для реєстрації з 17 липня 2021 року до                      17 серпня 2021 року за адресою вул. Незалежності, 113, смт. Машівка Полтавського району, (інформація за телефоном 05364-91-007).

Заплановані інформаційні заходи:

  • 20 серпня  2021 року  о 10 год.  в приміщенні районного будинку культури  за адресою: вул. Незалежності, 111, смт. Машівка Полтавського району  – презентація проекту генерального плану;


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь