A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Для клієнтів пробації Машівського районного сектору організована зустріч з лікарем-наркологом до Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом.

Дата: 24.06.2021 16:07
Кількість переглядів: 764

22 червня 2021 року в приміщенні Комунального некомерційного підприємства "Машівська центральна районна  лікарня", начальником Машівського районного сектору філії Державної установи «Центру пробації» в Полтавській області Сніжаною Орищенко спільно з лікарем - наркологом Машівської ЦРЛ Ніною Демітракі, для клієнтів пробації проведено захід на тему «Правда про наркотики» .

Шкідливі звички, що формуються з підростаючого покоління, негативно впливають на їхнє подальше життя. Нерідко ці звички спонукають  переступити межу дозволеного і приводять їх на лаву підсудних. А далі слідство, суд і виправні колонії. Не дати зламатись, повірити в себе, допомогти стати на шлях виправлення – те, що нині суспільство повинно зробити для таких людей – зазначила лікар-наркологНіна Демітракі. Також розповіла присутнім про шкідливість наркотиків, їхній вплив на психіку та організм людини, ознайомила їх із пріоритетами здорового способу життя.

Метою проведеного заходу є інформування клієнтів пробації про наслідки вживання наркотичних засобів та куріння, ознайомлення з нормативною базою кримінальної відповідальності за розповсюдження і зберігання наркотичних засобів.

Після закінчення заходу суб’єкти пробації отримали додатковий матеріал з відповідної тематики.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь