Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оголошення про початок громадських слухань проекту державного планування і звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Дата: 24.05.2021 14:31
Кількість переглядів: 520

Для обговорення громаді надається проект «Детальний план території кварталу, обмеженого вулицями Вишнева, Шевченка, Козацька, в с.Селещина» розроблений на підставі рішення шостої позачергової сесії Машівської селищної ради восьмого скликання Полтавської області «Про розроблення детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Вишнева, Шевченка, Козацька, в с.Селещина»  від 06.04.2021р. Розробник - ФОП Плескач М.А.

В супроводі для громадських слухань надається звіт про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, що відіграють роль у забезпечені ефективності системи СЕО в цілому, у відповідності до Закону України  про стратегічну екологічну оцінку.

З матеріалами проекту державного планування і звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в Машівській селищній раді та на офіційному сайті
https://mashivka-rada.gov.ua Строк подання пропозицій та зауважень до проекту – 1 місяць з дня оприлюднення оголошення. Місце проведення громадських слухань - Полтавська районна державна адміністрація, в приміщенні актової зали.

Пропозиції та зауваження подавати до Машівської селищної ради за адресою:39400 вулиця Незалежності,93, смт.Машівка, Полтавська область; тел.:(0532) 51-92-52, 51-92-53; e-mail: polt_rda@adm-pl.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь