A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Профілактична лекція для учнів ОЗЗСО Машівського ліцею щодо вчинення протиправних дій.

Дата: 20.05.2021 12:51
Кількість переглядів: 663

19 травня, з метою попередження злочинності серед неповнолітніх в навчальному закладі Машівського ліцею співробітники Машівського районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області провели профілактичну лекцію для учнів восьмого класу.
 

Профілактична робота в школах - одне із пріорітетних завдань для служби пробації. Вона дає змогу сформувати у дітей відповідальність за свої вчинки, знати свої права та обов`язки і приймати правильні рішення.
 

Начальник Машівського РС з питань пробації – Сніжана Орищенко в доступній формі пояснила школярам про кримінальну і адміністративну відповідальність та негативні наслідки ризикованої поведінки. Провідний інспектор Машівського РС – Вікторія Кулак продемонструвала присутнім відеоролик "Як Жека не потрапив за грати" та наголосила, що перед тим як вчинити будь-яке протиправне діяння, необхідно добре подумати про наслідки.
 

Школярі з цікавістю прослухали лекцію, активно задавали питання та подякували за змістовну інформацію, яка знадобиться їм у майбутньому

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь