Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вибір професії  це - шлях до позитивних змін клієнтів пробації

Дата: 12.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 733

Провідний інспектор Машівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області спільно з суб'єктами пробації відвідали Машівську районну філію Полтавського ОЦЗ з метою ознайомлення з новими вакансіями та проведенням  профілактичної бесіди з провідним фахівцем відділу надання соціальних послуг філії  на тему «Вибір професії це - шлях до позитивних змін клієнтів пробації ».

 

Головна мета проведених бесід – допомога в офіційному працевлаштуванні осіб, які перебувають на обліку у Машівському районному секторі пробації, відповідно до індивідуальних планів і виявлених криміногенних потреб та мотивування їх щодо збільшення рівня обізнаності у сфері можливостей та перспектив працевлаштування. Під час бесіди інспектор Центру зайнятості розповіла, як орієнтуватися у світі професій, знаходити потрібну інформацію та самостійно шукати роботу за допомогою «Електронного консультанта», а також як знаходити актуальні вакансії за допомогою Інтернет-сайтів.

 

У підсумку бесіди засуджений ознайомився з тематичними стендами та папками «Світ професій», які несуть інформацію щодо спонукання обрання певної професії або роботи.  

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь