Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вибір професії  це - шлях до позитивних змін клієнтів пробації

Дата: 12.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 713

Провідний інспектор Машівського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області спільно з суб'єктами пробації відвідали Машівську районну філію Полтавського ОЦЗ з метою ознайомлення з новими вакансіями та проведенням  профілактичної бесіди з провідним фахівцем відділу надання соціальних послуг філії  на тему «Вибір професії це - шлях до позитивних змін клієнтів пробації ».

 

Головна мета проведених бесід – допомога в офіційному працевлаштуванні осіб, які перебувають на обліку у Машівському районному секторі пробації, відповідно до індивідуальних планів і виявлених криміногенних потреб та мотивування їх щодо збільшення рівня обізнаності у сфері можливостей та перспектив працевлаштування. Під час бесіди інспектор Центру зайнятості розповіла, як орієнтуватися у світі професій, знаходити потрібну інформацію та самостійно шукати роботу за допомогою «Електронного консультанта», а також як знаходити актуальні вакансії за допомогою Інтернет-сайтів.

 

У підсумку бесіди засуджений ознайомився з тематичними стендами та папками «Світ професій», які несуть інформацію щодо спонукання обрання певної професії або роботи.  

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь