A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи!

Дата: 18.02.2021 15:58
Кількість переглядів: 354

З метою реалізації права на медичне забезпечення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, Виконавчим комітетом Машівської селищної ради  укладено договір з аптечною мережею ТОВ «СВ Медікал» для забезпечення вказаної категорії осіб безоплатними ліками за пільговими рецептами лікарів та договір з Комунальним підприємством «Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради  для забезпечення послуги з зубного протезування.

 

Придбання ліків за пільговими рецептами можна здійснити в   аптеці № 30 за адресою: вулиця Незалежності 117 Г, смт. Машівка.

 

Для безоплатного та пільгового зубопротезування громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, необхідно звертатись до  КП «Полтавський обласний центр стоматології-стоматологічна клінічна поліклініка» Полтавської обласної ради за адресою: вулиця Стрітенська,50,м.Полтава.

Для отримання більш детальної інформації щодо безоплатного відпустку ліків та  безоплатного зубопротезування  громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи ,необхідно звертатись до Відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я виконавчого комітету Машівської селищної ради за адресою: вулиця Незалежності,112 Б, смт.Машівка (кабінет № 1).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь