A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує

Дата: 15.02.2021 13:07
Кількість переглядів: 370

10 лютого 2021 року в приміщенні ДПІ у м.Полтаві ГУ ДПС відбулася робоча зустріч голів та представників громад Полтавської області з представниками Головного управління ДПС у Полтавській області.

Основною метою зустрічі, було обговорення питань, які виникають у процесі реалізації положень Податкового кодексу України та нормативно-правових актів щодо адміністрування податків та зборів, виконання громадами норм постанови КМ України від 28.12.2020 року №1330 “Про затвердження Порядку та форми надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів”.

Окремо податківці зупинилися на питаннях, що стосуються особливостей діяльності у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами, пальним та зберігання пального, списання податкового боргу, декларування доходів громадян та багато інших.

Зустріч була змістовною та насиченою, позитивним - живе спілкування та конструктивний діалог між учасниками.

Машівська селищна рада висловлює подяку організаторам заходу, за запрошення та можливість участі у нараді, за надану вичерпну інформацію у галузі оподаткування, підтримку та розуміння у час реформування та становлення органів місцевого саморядування.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь