A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шанoвні мешканці Машівки, захисники Вітчизни

Дата: 06.12.2016 16:21
Кількість переглядів: 792

 

6 грудня – свято чоловіків та жінок, які захищають спокій наших домівок. У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм

Тож, щирo вітаю Вас із прoфесійним святoм – Днем Збрoйних сил України

     Без власної сильної та боєздатної армії неможливо гарантувати державі стабільність, безпеку та гідне місце у міжнародній спільноті.

     У нелегкий для країни час, солдати та офіцери української армії, виявляючи глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для забезпечення надійної оборони Вітчизни, її недоторканності та територіальної цілісності.

     В умовах зовнішньої загрози, яка нависла над Україною, громадяни – справжні патріоти – добровольцями вступають до лав Збройних сил України – об’єднуються заради перемоги.

     Упевнений, що навіть у найскладніших умовах вони не зрадять присязі, залишатимуться гарантом стабільності та безпеки України, гордістю її народу. Разом ми подолаємо зовнішню загрозу, що нависла над Батьківщиною, адже правда на нашому боці.

     Нехай славетні подвиги дідів та прадідів, щира любов до України надихають Вас на нові звершення у шляхетній справі служіння рідному народові. А ми, у свою чергу, зробимо все можливе, аби зігріти серця військовослужбовців дієвою підтримкою.

     Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам. Мирного неба над Машівщиною та Україною.

     Слава Збройним силам України! Слава Україні!

 

Селищниий голова                                                                  Микола Кравченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь