A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Машівська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 24.10.2019 09:15
Кількість переглядів: 576

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ


     Рішенням 26 сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання від 19 липня 2019 року №1103 затверджений Порядок надання безповоротної фінансової допомоги суб'єктам господарювання для працевлаштування учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об'єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, ООС.
     Право на безповоротну фінансову допомогу має суб'єкт господарювання, який працевлаштовує строком НЕ МЕНШЕ НІЖ НА ДВА РОКИ за направленням центру зайнятості учасників бойових дій.
Для отримання фінансової допомоги уповноважений представник суб'єкта господарювання подає відповідну заяву та документи, які підтверджують:
-державну реєстрацію (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань);
-відсутність заборгованості перед бюджетом (довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів);
-відсутність провадження у справі про банкрутство (скорочена інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство).
     Одночасно з пакетом документів суб'єкт господарювання надає обґрунтування щодо необхідності закупівлі обладнання та матеріалів і впливу зазначених дій на забезпечення гарантій зайнятості працевлаштованих учасників бойових дій або членів їх сімей строком не менше ніж на два роки.
      Фінансова допомога надається одноразово шляхом оплати суми витрат на закупівлю обладнання та матеріалів для організації діяльності, модернізації виробництва відповідно до наданого обґрунтування.
      Розмір фінансової допомоги становить не більше 40 тисяч гривень за працевлаштування однієї особи з числа учасників бойових дій. В разі працевлаштування декількох громадян цієї категорії загальна сума фінансової допомоги є пропорційною кількості працевлаштованих учасників бойових дій.
      Допомога надається відповідно до Програми зайнятості населення Полтавської області за рахунок коштів, передбачених у обласному бюджеті на відповідний рік.

      Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/CzMashivka/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь