A A A K K K
для людей із порушенням зору
Машівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Машівська громада відзначила день селища.

Дата: 25.09.2017 11:49
Кількість переглядів: 972

21 вересня день визволення Машівки від німецьких окупантів, цю пам'ятну дату традиційно вважають днем Машівки. для зручності мешканців районного центру та гостей, всі урочисті заходи було перенесено на п'ятницю 22-го вересня.

Вже з перших хвилин в’їзду до Машівки розумієш, що сьогодні тут свято, на вулицях людно, майорять синьо-жовті прапори. Дух свята тут панує протягом декількох останніх днів. Відтак нарешті відбулося довгоочікуване святкування дня селища.

Урочиста частина свята розпочалася з традиційного мітингу пам'яті біля меморіалу Солдатської Слави

«Справжня гордість селища – його працьовиті та талановиті люди, які є достойними нащадками тих хто буремної осені 1943 року визволяв Полтавщину, а згодом і всю Україну від ворога», - такими словами розпочав свій виступ Машівський селищний голова Микола Кравченко. Микола Іванович, розповів про успіхи в житті селища, про ті здобутки, яких досягла громада у 2017 році, а також назвав тих, хто бере активну участь в розбудові Машівки, хто небайдужий до проблем своєї малої батьківщини та сприяє її всебічному розвитку.

По закінченні свого виступу Микола Іванович побажав односельцям здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах.

Після закінчення мітингу, святкування перемістилося до паркової зони відпочинку за райдержадміністрацією де присутніх вітали зі святом Машівський селищний голова Микола Кравченко, голова Машівської районної ради Катерина Ткаченко, голова Машівської районної державної адміністрації Юлія Середа, депутат Полтавської обласної ради Іван Сидоренко, військовий комісар Машівського РВК Євгеній Сісецький.

Святкова програма виявилась надзвичайно насиченою. Діяли виставки декоративно-ужиткового мистецтва, проводилися майстер-класи від народних майстрів та умільців, працювали атракціони і виїзна торгівля. Дітей веселили кумедні аніматори. Гарний настрій глядачам своїми вокальними виступами, дотепним гумором та поетичним словом дарував колектив художньої самодіяльності Машівського районного будинку культури. Присутні на святі мали можливість скуштувати смачну кашу і морозиво, отримати квиток безкоштовної лотереї і виграти призи, постріляти в тирі взяти участь у конкурсі на кращу квіткову композицію та інше. Навколо панувала святкова, доброзичлива атмосфера як і має бути в таких випадках.

Підбиваючи підсумки можна з упевненістю сказати, що свято вдалося на всі 100%

Фото без опису
Фото без опису


 


 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь